30-års fest

Igår var det dags för 30-års fest för Annika. Bästis, Auli och jag träffades innan i min syrras lägenhet, då hon var bortrest och vi skulle få låna den för att sova över i. Bästis sminkade mig o Auli och vi förfestade lite o hade skoj.
Vi gick till festen, var bara en liten bit att gå i det fina, men blåsiga vädret.

När vi kom dit bjöds det på välkomstbubbel, god mat och gott att dricka. Alla hade köpt en varsin present för 20kr och vi skulle spela ett tärningsspel om paketen. Fick man en 6:a så fick man välja ett paket, man kunde få flera och nån fick inget... men spelet fortsatte och på tid skulle man slå tärning och fick man en 6:a fick man sno ett paket av någon och två 6:or fick man två paket, snacka om att paketen gick runt runt och vi snodde hit o dit, lycklig ena stunden, för att bli olycklig när man blev av med paketet lika fort. I denna runda hade vi öppnat paketen, så då visste man var det var man ville ha!
Det som var mest populärt var läppglans, örhängen, armband o en chokladkaka. I slutänden fick jag inget paket, men Auli delade med sig av ett diadem och Sara ett av armbanden, Tack!
Men spelet var jättekul och det höll igång festen o vad vi skrattade :)

Senare på kvällen var det dags för ytterligare en lek för födelsedagsbarnet, alla hade tagit med sig sina favvo-trosor i ett kuvert och vi hade en lina med klädnypor, där skulle hon para ihop rätt trosa med rätt person på fotografi (som vi oxå hade med oss för bordsplacering). En hel del fel, men mina gissade hon rätt på!

Senare begav vi oss i taxi till teatern och dansade hela natten. Tomas o hans tipsgäng var oxå på teatern, var trevligt att dansa med dem! Sen hem på klackar i regnet, när vi kom fram kokade vi makaroner o snackade lite, sen sov vi gott till klockan tio i morse. Gjorde oss klara o iväg till Flygis o käkade frulle.








 

Tack Annika för en TOPPENKVÄLL!
Tack alla tjejer för GOTT SÄLLSKAP!

We´ll be back!

Kommentera här: