Provtentan

... i morrn, den riktiga på torsdag :P
 

Dagen

Lördagen började med att jag gick upp och åt frulle och duschade. Sedan åkte jag och Wilmer och hämtade syrran och Filippa för att sedan åka till Görla-loppisen, där hittade jag en byrå som jag var på jakt efter till gästhuset och den blev perfekt, Micke kom och hämtade den och så åkte vi till Norrbil som hade stort jippo och invigning av deras nya bilhall, där bjöds det på lunch i form av hamburgare och korv och sedan fick man pop-corn, kakor, festis dricka och det var aktiviteter för barn med ballongfigurer, ansiktsmålning, fiskdamm m.m och klockan 15 kom Danny och uppträdde, men då hade vi åkt.
Efter Norrbil åkte vi till Blomsterlandet där de hade stor "fjäderfä" utställning, var kul att gå där och kolla på de olika sorterna av höns, tuppar, kalkoner och ankor :)
Sen var det vidare till Clas Ohlson och handla en liten radio till gästhuset. Väl hemma så planterade jag en blomma som såklart ska stå utanför gästhuset :) .... med byrån på plats i gäststugan blev det en fin övernattningsstuga till våra gäster, välkomna :)
 
Syrran på Norrbil framför vad som passar henne bäst om sommaren :)
 
Fjäderfän på Blomsterlandet :)
 
Ha en trevlig kväll alla vänner :)

Examensarbete

Jippie, äntligen är examensarbetet inlämnat och muntligt redovisat idag :) 
Så skönt ! Nu är det nära.... 
Vårat arbete handlar om Askungenacken, kroniska besvär i nacke o axlar vid terminalarbete, nacken får liksom Askungen aldrig vila utan går upp tidigt, jobbar järnet i obekväma ställningar och lägger sig sent, kroppen är gjord för rörelse, inte stillasittande statiskt arbete.
Filippa  hade hjälp mig gjort en jättefin PowerPoint som vår grupp använde oss av i presentationen :)
Nu återstår den stora tentan i DRG på skärtorsdag, sen kan vi pusta ut o ta påsklov sen är det dags för 5 veckors praktik :)
 
 

Vårtecken

Hej alla glada :) jag är ledig idag och både Filippa och Wilmer är hemma då de inte är krya. Jag sitter med plugg men var ut med Ellie på en kall prommis, friskt... men nu tillbaka till studierna med en värmande kopp te! 
Ha en fin dag och kom ihåg att det är Våffeldagen idag :)
 
 

101 år

Min mormor skulle fyllt 101 år idag om hon levat, hon blev 98 år. Saknar dej ❤️
 
Mormor Anna 👼

Från furu till vit

 Vilken bättring det blev när älskling målade innerdörrarna, från fulfuru till vit, nöjd !
 
 

Godmorgon lördag

... o så kom det lite snö... men härligt med sol! 
Ha en fin lördag, blir en tripp idag till Öregrund.

Solförmörkelse och rocka sockorna

20:e mars idag som började med solförmörkelse som var partiell, jag såg att den var på gång i morse innan jobbet när jag var ute med Ellie ☀️
Det här var vid 8 i morse och tidpunkten för förmörkelsen var 9:52.
 
Idag var det även rocka sockornas dag, för att visa att vi är olika o uppmärksamma Downs syndrom. Jag har haft olika strumpor på mig hela dan :)
På jobbet idag :)
 
Trevlig helg ❤️

Grattis mamma

...som fyller år idag ❤️ Hipp hurra, Love you ❤️

Positiva ord

Gokväll :)
Sitter vid köksbordet och skriver 32 positiva ord. Det ska vara ett positivt ord till var och en i vår klass :)
Så på avslutningsdagen kommer vi få ett diplom som vi gjort själva till varandra med 32 positiva ord om oss :)
 
 
 

Skönsöndag

Idag har det varit en härlig söndag som varit solig :)
 
 

Lördagen

Sitter nu i soffan o kollar på Mellofinalen, själv, för en har somnat i fåtöljen då det inte går hem och en gick o lade sig när han redan hört sin favvolåt som var groupie, ni får gissa vem som somnat i fåtöljen o vem som hade groupie som favorit :) jag tycker Måns och Linus är bäst :)
Dagen började jag med att kasta en Ljung o plantera en tusensköna, sen att syrran o jag åkte på loppis vid Östanå färjeläge, så mycket fint... jag köpte 3 lika små vaser för en tjuga o syrran fyndade lite småsaker :) sen tog vi en snabblunch vid vattnet o åkte tillbaka, väl hemma så har jag flyttat kartonger från ett förråd till ett annat, känns i ryggen nu :P 
Wilmer har varit hos storebror o spelat fotboll o hängt idag :) 
Vilket härligt väder det har varit idag, har varit på prommisar med Ellie och så har jag köpt penséer som jag ska plantera i morgon, min älskling har överraskat mig med ett planteringsbord som jag ska inviga i morrn, bilder kommer, jag lovar :)
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)
 
 
 

Hemma

Nu är Theodore hemma från Karlskrona över helgen. Det var så mysigt när han kom hit idag och vi fikade. Sedan åkte vi och hälsade på mamma, moster och syrran och till sist hämtade vi Wilmer på skolan och gissa vad Wilmer blev glad när han inte har träffat sin storebror sedan slutet av januari :)
Han följde med brorsan hem och var där ett par timmar. Filippa och jag hämtade han när vi skulle åka hem men han ville inte följa med utan vara med de stora killarna och spela fotboll, men han fick åka med hem och nu är han nog ganska nöjd, kanske ska träffa brorsan i morrn en sväng och då blir det fotboll :)
 
Nu ska jag äta lite sedan bänka mig i soffan och slöa resten av kvällen, oj vad den här dagen har gått fort, puh!
 
 

After School

Idag hade vi en AS med klassen, vi var 12 st (av 32 st) som åt mat på G. En väldigt trevlig kväll 😄
 
 

Båtmässan

I söndags när det var som finast väder åkte vi till Båtmässan Allt för sjön, det var även Vildmarksmässan. Sista dagen och det var mycket fint att se och drömma om, synd att båtsäsongen är så kort här i vårt land...
 
 

Dagens grattis

.... till syrran som fyller år idag :) hipp hurra !!!
 

Bröllop

Igår var vi på bröllop och det var Pinglan Ida som gifte sig med sin Christer ♥
 
Tack för ett fint bröllop och lycka till med allt och ta hand om varandra ♥

Happy day

Idag blir det bröllop ❤️
Börjar dagen lugnt framför Nyhetsmorgon, sen besök en stund och till sist göra mig klar för eftermiddagsbröllop 😊
 
 

Grupparbete

... i engelska har vi redovisat idag. Vår grupp hade valt ämnet RS-virus och jag berättade hela filippas historia när hon var 7 månader och fick RS-viruset och hennes journal, redovisat på engelska. Det gick bra och alla tyckte det var intressant med ett fall från verkligheten. Vår grupp fick VG för både den skriftliga och den muntliga delen :)
 
Filippa 1997 på Danderyds barnakut, dagen för hemgång efter 1 vecka på sjukhus.

Frissan

Varit hos frissan idag :) känns bra! Färg, slingor och klipp, nu är det vår :)