Op

Vi kom in till Stockholm vid halv tolv och det gick smidigt att köra. Vi hade tid kl 12:45 så vi hann gå en sväng och in på Indiska. Där handlade jag en rosa mössa, Filippa fick lila stickade tumvantar, en mysig lampa och ljuslyktor till hennes fönster. Rosa glasljusstakar till köket. Vi gick vidare runt Odenplan och tillbaka till tandis.

Vi väntade i väntrummet och fick komma in till ett vilobås, där hon fick lugnande medicin. Efter en kvart var det dags för operation, den skulle ta ca 40 minuter. Då gick Tomas och jag o åt lunch, det blev pizza på Vasastans pizzeria. Efter lunchen blev det en liten promenad och sen dags att gå tillbaka till Filippa.

Vi satt en stund i väntrummet o så fick vi gå in till henne i vilobåset. Där fick vi instruktioner om vad vi skulle tänka på. Hon fick även penicillin utskrivet som vi hämtade på apoteket.
Hon var lite vinglig, yr och trött, men det gick bra att gå ner till bilen och hemresan gick bra.

Hon ska tillbaka nästa onsdag och plocka stygnen. Hon är svullen och har ont, så nu får hon värktabletter och hon har fått i sig middag, vi åt soppa idag. Nu vill hon ha glass :)
Hon blir hemma från skolan i morgon.



Bilder från dagen i ett vitt Vasaparken, isbanan i full gång. Onyttig lunch :)

Inköp från

Imorgon är det jobb som gäller igen. Men det är snart helg, veckorna går sååååå fort.
På återseende!

Kommentera här: