Partypinglorna goes Ullared

Nu är det gjort, jag har varit i Ullared.

Det började efter att vi hade sett dokumentären på tv om Ullared. Vi skulle i samma veva börja planera att göra något med syrran när hon fyller 40 år i mars. Då kom vi på idén med att kidnappa henne och åka på en roadtrip.

Jag, Anna o Ida började smida planer och vi har varit så rädda med att försäga oss, skriva på facebook och i bloggen och inte säga till för många personer, för det är så lätt att tungan slinter...
Vi har ljugit för henne och träffats i smyg och mailat, för att planera... Vi tryckte egna tröjor och tygkassar, inhandlade diverse festdetaljer och för att göra skäl för namnet Partypinglorna så måste vi ju blingas lite oxå.. :)

Vi bestämde att vi skulle kidnappa henne när hon jobbade, jag ringde en kollega till henne o fixade så hon kunde bli ledig, tur så hade hon en kort dag. Anna lurade att hon skulle vara själv hemma med barnen, då mannen skulle bort med jobbet till Teneriffa :) Så hon var så inställd på att bo där i helgen och de hade planerat allt de skulle göra.

Vid tio tiden stormade vi in på hennes jobb och hennes kollega sa att hon hade besök och att det var slutjobbat för den dagen, hon fattade INGENTING, hon trodde Ida var där på studiebesök sen såg hon Anna o mig, men vi satte på henne en pinglatröja och så begav vi oss iväg på våran roadtrip. Vi sa inte vart vi skulle och vad hon än gissade på så sa vi kanske/kanske inte...  

Ida körde och första lunchstoppet blev Max i Nyköping, så gott med lite lunch. Vädret och väglaget gick bra att köra i, Ida körde hela vägen.
Till slut kom vi fram till Ullared och det var en timme kvar innan Gekås stängde och vi var ju så nyfikna att vi gick in och spanade tills de stängde kl 18. När de stängt var vi så hungriga så vi gick o åt pizza på en restaurang brevid, så goda pizzor, men det blev till att kasta i sig dem, för incheckningen stängde kl 19.
Vi hann dit och checkade in. Jättefin lägenhet och väldigt fräscht med allt vi behövde för vår vistelse.

Då trodde syrran att hon kunde andas ut, men icke, vi hade beställt tid i badtunnan halv åtta :) vi slängde ner bikinis och champagnen och traskade i snövädret, så härligt. Vi bytte om och ner i varm badtunna, vilken upplevelse... Mycket snö som låg o föll ned, skidbacke intill o utsikt över stugbyn. Vi hade egen bastu o en tunna med kallt vatten i. Se bilderna sen...

När vi kom tillbaka till stugan blev det dusch och en drink. Sen var vi lagom nöjda med den dagen, vilken första dag vi fick, lika spännande för alla. Det var fredagen :)

Vi alla sov som stockar och vaknade vid sju för att göra oss klara och äta frulle. Det blev havregrynsgröt, ägg, te och frukt. Det står man sig bra på när det blir en full dag med shopping.
Vi var vid Gekås kl 9 och väl därinne så var det bara att börja kika runt, det går fort att fylla kundvagnen :) för er som vet vem Ros-Marie o Kjell är från Dokusåpan Ullared, så har vi mer förståelse nu för Ros-Marie att man kan handla ihjäl sig. Finns mycket bra grejor... Kolla in deras hemsida om ni är nyfikna (www.gekas.se).
Jag kan inte skriva allt här vad som finns, men det finns allt...

Jag kan nämna vad jag handlade: badmintonrack+bollar, innebandybollar, hundsaker, snygga kläder till alla i familjen, varav till mig 2 par jeans (129-179:-) tröjor, linnen, strumpor, joggingbyxor, benvärmare, örhängen, klocka, parfymer till Filippa, Tomas o Theo, duschcreme, tandcreme, leksaker till lilleman, dukar, handdukar, halsduk, fönsterlampa och taklampa till vardagsrummet, pajform, 2 skärp, godis, ljus och FRYSPÅSAR......
you name it...

Vid tolv så var dansbandet Zekes där och Nanne Grönwall, de uppträdde med några låtar var och signerade sina album. Vi pinglor blev fotade med Nanne och hon tyckte vi var så fina att vi kunde vart med henne som kör på scenen :) Eddie blev glad över en signerad cd iaf :)

När vi shoppat klart så bar det av med fullpackad bil till lägenheten. Där fixade vi till oss o klädde upp oss lite och började med tacos och dukade fint, det var ju FEST!
Drack lite vin och goda drinkar av Malibu o vodka. Vi kollade på melodifestivalen och var och en visade upp sina varor som de handlat.
Det var lördagen.

På söndagen vaknade vi i tid för att göra oss klara och städa ur lägenheten, så vi kunde ta ett sista besök på Gekås innan vi begav oss hem. Det blev självklart lite mer shopping!
Nu åkte vi hemåt med fullpackad bil och något oväder såg vi inte alls, trots alla klass 2 varningar i vårat område.
Bra väglag och väder att köra i. Vi såg en älg mumsa vid vägkanten.
Det var några timmar i bilen, men hemma igen vid 20-tiden.

Den här helgen har varit GULD värd för oss alla, födelsedagsbarnet var nog gladast hoppas vi, det här var hennes present från oss och den uppskattades, KUL tycker vi, skönt att vara hemma igen, men vi längtar redan tillbaka :)







Tack för en Toppen helg tjejer, we´ll be back, you bet!

1 Janina:

skriven

GUD VAD ROLIGT!!!! Fy vad bra att ni gjorde det för Sussie, kan tänka mig hur chockad hon måste blivit när ni stormade in på jobbet! Haha! :)

2 tessan:

skriven

Vilken helg det blev, verkligen ett tips om man vill ha både kul o shopping, vi har myst :) och vi will be back :)

Kommentera här: