Torsdag... igen

Nu har den kommit, min kanona canon :) jag har inte provat den ännu, för batteriet håller på att laddas upp, men snart så... den var mindre än jag trodde, men så jättefin, nu hoppas jag att den är bra oxå !

Idag har varit en jobbardag som börjades kl 8, men jag gick hem kl 16 (skulle egentligen jobba till 17) för jag skulle hämta lilleman på dagis och efter dagis hämtade jag Miss E hos mina föräldrar, mamma var hundvakt idag för hon hade en ledig dag. Tomas är egentligen ledig, han har en elva dagars ledighet, men jobbar extra dubbelskift idag, därför var Miss E hos mamma, så slapp hon vara ensam hela dagen och jag vill helst inte köra hem på lunchen för att gå ut med henne, då jag inte tycker om att köra på vintern, men ibland måste man.
Ikväll måste jag hämta Theo från hans innebandy 20:30, så det är bara att ge sig ut. Men först en dusch !

Imorgon: äntligen fredag skulla jag vilja säga, men jag jobbar på lördag. Det var ett tag sen jag gjorde det, så jag visste att det var min tur att jobba då, men jag är ledig på onsdag istället och det måste jag vara för då ska jag åka in till Eastmaninstitutet (käkkirurgi) i Stockholm med Filippa som ska dit för hon har en cysta ovanför en tand och cystan måste opereras bort, men första steget nu på onsdag är röntgen och undersökning.
Så det blir ingen sovmorgon då fast man är ledig...

Nu blir det duschen och sedan kolla in canon!

På återseende :)

Kommentera här: