Vardagsmat

Och så var klockan redan efter sex... idag slutade jag fyra o först var jag o tankade sen dags att hämta lilleman på dagis, styra bilen mot affären och komma på nåt att äta till middag... alltid lika svårt med vardagsmaten, att komma på något och sen ha vad man behöver till dagens rätt, nej fram för matlista och storhandling !

När jag kom hem hade Theo o Kristina lagat mat till sig själva och jag som hade kommit på en enkel rätt, som består av pasta, bacon, creme fraice (paprika-chili) och majs, började tillaga vad vi andra skulle ha, men Filippa vill inte ha bacon så hon åt bara pastan och lilleman hann inte mer än sätta sig i soffan förrens han sov som en stock (han var så trött redan när jag hämtade honom).

Så det slutade med att jag fick äta min mat själv... men den räckte till två matlådor, så nu har jag till jobbet, skönt...
Man blir ju ruinerad om man ska åka ut varje dag o äta lunch, men någon gång ibland så är det trevligt att komma iväg. En lunch ligger nog runt ca 80 kr överlag.
Länge leve Matlådan :)



Dagens rätt, enkelt o gott, mums

Nu tar jag kväller framför tv:n och snart Idrottsgalan, eller familjen Annorlunda,
såklart att de krockar med varann men å andra sidan så har Idrottsgalen ingen reklam.

På återseende!
1 Anonym:

skriven

Det är så fruktansvärt trist att laga vardagsmat. Här blir det oftast att jag bara lagar till barnen och så blir det mackor eller något annat onyttigt till mig.

Kommentera här: