Familjedag

Idag tog jag en ledig dag. Filippa skulle in och ta bort de 5 stygnen hon hade i munnen efter operationen som hon gjorde förra veckan.
Vi åkte in HELA familjen och det är inte vanligt att vi spenderar en dag tillsammans... de har ju sportlov denna vecka, så det var bara att passa på att ta ledigt.

Vi tog bilen in till Stockholm och parkerade vid Tekniska högskolan, därifrån gick vi till Odenplan. Det var bitande kallt, har varit runt -6 grader idag, men solen har varit framme och den värmer ju lite. Det gäller att klä sig rätt...
Det gick fort att plocka stygnen och vi ska tillbaka på återbesök den 1 juni, känns långt fram, men snart är vi där :)

Vi gick mot Hötorget och höll oss där. När vi skulle äta lunch så delade vi på oss. Tomas ville ha den goda kebaben i Hötorgshallen, så jag, Theo o Tomas gick och åt kebab medans Filippa o Wilmer gick över vägen till Mc Donalds.
Alla var nöjda med sin lunch.

Efter lunchen blev det några affärer: Weekday, H&M, Gina Tricot, Stadium, Punkt shop, Indiska och påsar med kläder fick vi med oss hem. Sen gick vi till bilen och begav oss hem vid två-tiden.
Nu är vi hemma igen och min lediga dag har gått fort. Nu ska vår vägglykta borras upp i köket, får tända den, är lite frusen från idag, brr... o dricka te i min nya kopp från indiska.



Allt från mig!

Kommentera här: