Found it


I denna byggnad finner du på 33:e våningen, denna nära 300 kvm stora, supercentrala lägenhet. Här har du panoramautsikt över Central park, Hudson River och Manhattans skyline. Våningen flödar av ljus och rymd med hela 3,5 m i takhöjd, tre sovrum, fyra badrum samt två stora klädkammare. Sällskapsdelen, vackert inredd i venetiansk gips har magnifik utsikt över östra, södra norra delarna av Central Park. Här finns också ett burspråk med öppen utsikt över östra Central Park. Ett vackert inrett bibliotek med makalös vy över parken och Midtown skapar en sofistikerad atmosfär. Även i köket, som är ljust inrett med alla faciliteter blickar du ut över New York och Central Park. Intill köket finner d matsalen med burspråk och utsikt över Manhattan. I fastighen finns ett fitnesscenter med 23 meters pool, bibliotek, lokal för festligheter alt. trevliga middagar samt konferensrum & privat garage för de boende i fastigheten. Pris 31 500 000 USA Dollar



:)

Sen köper jag sommarhus i Hamptons

Hamptons är kanske för oss svenskar mest känt som semesterorten a la extra ordinaire genom serier som "Vänner" och "Seinfeld". Denna villa ligger invid vattnet i exklusiva Georgica, ett område med tennisbana och direkt kontakt med Atlanten. Fastigheten som ligger på en 2,5 tunnland stor halvö, har utsikt över både Georgica pond och Atlanten. Detta område är känt för sina ovanliga fåglar och sitt marina liv. Här seglar man och paddlar kajak, motorbåtar är inte tillåtna. Villan totalrenoverades år 2005 av arkitekten Richard Glückman som har lyckats ge en modern tolkning på en traditionell planlösning genom att för in nytt ljus och liv till villan. På bottenvåningen finner vi b la sällskapsrum med öppen spis, matsal samt generöst kök. Därutöver finns en magnifik sal med bevarade detaljer ifrån 1600-talet, f ö är det den kända arkitekten Charles Gwathmeny som designat salen.
På övervåningen finner vi master bedroom med vardagsrum och öppen spis samt en stor balkong. Här finns också två sovrum med egna badrum. Tomten är vackert anlagd med öppna gräsytor, uppvuxna träd samt uppvärmd pool. Garage finns för tre bilar. Fastigheten är en av East Ends finaste privata tomter belägen med dold uppfart från byvägen. Georgica pond är en tidlös fristad för sällsynta fåglar och det marina livet. Georgica Pond erbjuder avkopplande aktiviteter så som segling, kajak och kanot. Motordrivna fordon på vattnet är inte tillåtna på Georgica Pond, vilket säger allt om atmosfären här. Pris 28 000 000 USA dollar.

Kommentera här: