Seglingsloggen 3/2




3/2-2012
 
Christoffer Zar Berglund
Gökhan Özbek
 
Lanzarote, Arrecife
 
Det är smått kallt med blåst, inte så jättemolnigt vi hoppas på mer sol.
 
Idag steg vi upp på morgonen för att äta frukost, kaptenen talade som vanligt per dag om vad som kommer att hända om det är något inplanerat.
 
Vi planerar med samtliga i klassen att åka in till stan för att avnjuta av en ledig dag efter våra lektioner, vi skall ut och kolla runt i affärer och äta middag och ha det kul. Tommy som är med i besättningen som praktikant blev tvungen att åka hem pga familjeproblem, imorgon åker den andre praktikanten Philip och vi tycker att det är synd att de lämnar oss så hastigt. Det har inte hänt så mycket mer och ett litet oväder med starka vindar är påväg, så vi har beslutat att vi ska ligga kvar en dag extra till och med 5/2-2012, vissa av pojkarna var även på stranden och avnjöt solen och hade det kul, vi har även lagat dom problemen som uppstått med storseglet.  V i avslutar med att vissa av grabbarna spelar kort STICKTOGETHER!
 

Det är Kocken som skriver, alla äter bra "för bra". Men det gör absolut ingenting, eleverna är konon bra och väldigt hjälpsamma i Byssan "Köket" samt städar väldigt fint. så heder till hela klassen och Besättningen.

 
Tack! // Kocken

Kommentera här: