Seglingsloggen 4/2


2012 02 04

Von Björkenholt och Sir Allwin  
Förmiddag: vi startade dagen med en rejäl frukost som vanligt, efter det så hade vi våran dagliga städning. klockan nio började de första lektionerna som idag handlade om de om nöd, il och varning (på VHFen) och på idrotten fick vi lära oss hur man lindade en stukad vrist.   Lunch: Till lunch idag vart det kött och potatis med någon mysig brun sås.   Kvällens planer: är att först ut och äta en trevlig middag med Mtc, för att sedan dra sig vidare till en dansuppvisning :)  
Position: Lanzarote Arrecife  
Ankomst till nästa destination beräknas vara klockan 9:00 den 8 februari. på Gran Canaria.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

 Lärarlogg:

 

 Positon: Arricife hamn, Lanzarote

 

Vind; NO ca 17m/s

 

Loggskrivare: Bengt Wallin

 

 

Vi ligger fortfarande i hamn och bevakar väderutvecklingen.Just nu 7metersvågor i vattnen norr om ön och ca 3 meters vågor utanför oss.  Lektioner enligt schemat under dagen. Eleverna har kommit in i rutinerna och det mesra flyter på bra..Ungefär halva klassen är inne i stan nu under kvällen. De andrra har bakat schokladbollar och det lönade sig att bjuda lärare och kapten på godsakerna för nu fick de titta på en film.Några har redan lagt sig och två vaktar båten på däck. Allt är lugnt så nu är det dags att krypa till kojs.

 

// Bengt

 

 

Kommentera här: